Portada > Actualitat > Agenda > Xerrada-Taller: Com educar positivament

Xerrada-Taller: Com educar positivament

Dia i hora: dimecres 14/11/2018 de les 19:00 a les 21:00

Lloc: Centre Cívic

Organitza: Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

Els dimecres 7 i 14 de novembre, tindrà lloc la xerrada-taller “Com educar positivament”, adreçada a pares-mares amb fills/es d’entre 6 i 12 anys, i professionals del mon educatiu. Serà en horari de 19h a 21h a la Sala Polivalent del Centre Cívic.

L’objectiu és aportar eines per a gestionar les emocions de forma transformadora i creativa, i per exercir el rol educatiu de forma positiva i assertiva. Es treballarà sobre les característiques del model de parentalitat positiva que promou l'autoconeixement, les bones pràctiques educatives i la cura d'un mateix i de l'entorn.

A la primera sessió es farà una representació teatral en la que s’escenifiquen situacions de la vida quotidiana en les que es plantegen diversos models d'interacció familiar. Els models de relació amb un mateix i amb els altres, es presenten des de l’humor, la paradoxa i la sorpresa, amb un llenguatge que pretén obrir la percepció i activar el món emocional. En finalitzar es fa un recull dels interessos i les necessitats dels participants.

A la segona sessió es fa un retorn dramatitzat del treball realitzat a la primera sessió i un acompanyament al grup en la reflexió i l’anàlisi de situacions, amb dinàmiques i estratègies de comunicació, relació i construcció col·lectiva.

Per a participar-hi cal inscriure’s a l’Ajuntament, abans del dia 2 de novembre, al telèfon 938970103, per mail a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o al whatsapp 628379943.

 

Com educar positivament
Xerrada-taller: Com educar positivament