Portada > Actualitat > Agenda > Teatre fòrum: I si ni no qui ho farà?

Teatre fòrum: I si ni no qui ho farà?

Dia i hora: dissabte 01/06/2019 de les 18:00 a les 19:30

Lloc: Centre Cívic

Organitza: Ajuntament Sant Cugat Sesgarrigues

Reflexions sobre la influència del sistema patriarcal i l'educació sexista, en la desigualtat de gènere, que encara es viu, avui dia a moltes famílies.

I sinó, qui ho farà?

Ens mostra, en to d’humor, situacions de la vida quotidiana d’una família, on la mare treballa tan a dins com a fora de casa, el pare amb treballar a fora ja en te prou i el dia que fa el sopar, millor no veure com deixa la cuina. La filla adolescent veu que les coses ja no son com abans de l’arribada d’un nou membre a la família: és el que faltava per complicar més la situació. Però “per sort”, hi ha l’avia que farà el que calgui, per tal de “salvar” a la seva filla.

Després de la peça teatral, inter-actuarem amb el públic per intentar ajudar a les protagonistes a trobar maneres diferents d’actuar sobre les situacions de conflicte plantejades a l’escena.

Aquesta activitat està oberta a tots els públics, i es farà a la Sala Polivalent del Centre Cívic el dissabte 1 de juny a les 18h.

Per participar-hi cal inscriure’s per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), al whatsapp 628379943, o al telèfon 938970103.

cartell
Teatre fòrum