Portada > Actualitat > Notícies > El consum municipal d’electricitat és energia 100% renovable

El consum municipal d’electricitat és energia 100% renovable

23/02/2016

Des del passat mes d’abril, Sant Cugat Sesgarrigues consumeix, en tots els edificis, equipaments municipals i enllumenat públic, electricitat 100 % renovable com a municipi adherit a l’acord marc de subministrament elèctric de la Central de Compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i del Consorci Català per al Desenvolupament Local (CCDL).

Les mesures adoptades han permès la fixació de nous preus d’energia amb una disminució sobre el preu des del gener d’enguany de l’1’6% sobre el preu del 2014, aplicable a partir de l’1 d’abril.

Fruit d’una segona pròrroga de l’acord, el subministrament d’energia elèctrica a tots els ens locals adherits a l’acord marc de l’ACM-CCDL és amb energia 100% verda, fet que ajudarà els ajuntaments i ens locals de Catalunya a complir també amb els objectius 20/20/20 del Pacte d'Alcaldes en terme d’emissions de GEH (Gasos d’Efecte Hivernacle) de l’Estratègia Europa 20/20.

El consum anual d’energia a l’enllumenat públic i els edificis municipals de Sant Cugat Sesgarrigues és de 429,296 MWh/any, per tant, l’estalvi d’emissions de CO2 és de 114,622 Tn.

Per fer-nos una idea, una tona de CO2 és el que emet per alimentar-se, escalfar-se, desplaçar-se, etc. un europeu de mitjana durant un mes.

Arxius adjunts