Portada > Actualitat > Notícies > L'equip de Govern de Sant Cugat Sesgarrigues es reuneix amb el Cap dels Mossos per mostrar-li la seva preocupació

L'equip de Govern de Sant Cugat Sesgarrigues es reuneix amb el Cap dels Mossos per mostrar-li la seva preocupació

07/04/2017

En els darrers mesos s’han donat diversos casos de robatoris en domicilis de Sant Cugat Sesgarrigues, fet que ha portat als veïns i veïnes a organitzar-se i a presentar una queixa signada per més de 50 persones a l’Ajuntament, per tal de poder solucionar aquest problema de seguretat.

En resposta a aquesta sol·licitud, dijous 6 d’abril, l’Alcaldessa Sra. Montserrat Albet i Noya, el Regidor de Seguretat Sr. Cisco de la Cruz Muñoz, i el Regidors Sr. Raul Casado Ruiz, es van reunir amb el Cap dels Mossos d’Esquadra de l’Alt Penedès, Sr. Ramon Chacón. En la trobada es va manifestar que l’Ajuntament se suma i dona suport a la queixa dels veïns i veïnes, expressant la seva voluntat  de fer front a la problemàtica, demanant la col·laboració dels Mossos d’Esquadra en les seves tasques de vigilància, i instal·lant càmeres de seguretat en diferents carrers del municipi properament.

Ramon Chacón es va comprometre a prendre les mesures oportunes  per fer front a aquesta situació, i a fer una reunió amb els veïns i veïnes per tractar aquest tema i que intentaran tenir més presència al municipi. Així com també va informar a l’equip de govern que a Sant Cugat Sesgarrigues  aquest any s’han produït un 8% menys de robatoris que l’any anterior, diu que enguany tan sols hi ha hagut tres denúncies d’aquestes característiques sent un dels municipis de la comarca on es donen menys casos de robatoris en habitatges.

Reunió amb el Cap dels Mossos