Portada > Actualitat > Notícies > Presentació del Llibre "És el cotxe de línia. Memòria popular de l'autobús de Sant Cugat Sesgarrigues".

Presentació del Llibre "És el cotxe de línia. Memòria popular de l'autobús de Sant Cugat Sesgarrigues".

18/04/2017

La novetat de Sant Jordi d’enguany és que, acabat el treball de recerca, publiquem el llibre "És el cotxe de línia. Memòria popular de l'autobús de Sant Cugat Sesgarrigues".

Amb aquesta publicació volem reescriure una part de la història local, escoltant els records que les persones tenen sobre el cotxe de línia i la importància que ha tingut en la seva vida quotidiana, així com pel creixement del poble en la segona meitat del segle XX. 

Aquest llibre és un treball col·lectiu i amb una molt important participació del grup de recerca, tant en la redacció dels textos com en les fonts d’informació.

Us animen a participar en l’acte de presentació que serà el dissabte 13 de maig a l’Auditori. A les 17:30h recordarem la ruta del cotxe de línia fent un viatge amb autobús fins a Vilafranca i tornada a Sant Cugat, ens trobarem a l'Era del Cafè (Cal apuntar-se a l'Ajuntament). I a les 19h es farà la presentació del llibre.

Us hi esperem.

 

Portada