Portada > Actualitat > Notícies > Rotonda al Polígon La Masia

Rotonda al Polígon La Masia

27/06/2017

L'Alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues, Montse Albet, i els alcaldes de Avinyonet i de Subirats, aquest dilluns 26 s'han reunit a la subdelegació del govern amb la Ministra de Sanitat i filla de Sant Sadurní d’Anoia, Dolors Montserrat, per tractar l'estat d'execució de les tres rotondes de la N-340 en el seu pas pels respectius municipis.

La Ministra ja va defensar  aquest projecte pel Penedès al Ministeri de Foment, en el període que era diputada del govern de Mariano Rajoy al Madrid.

Pel que fa a la rotonda del polígon de la Masia de Sant Cugat Sesgarrigues s'ha arribat a l'acord de subvencionar el 50% de la construcció, el que correspondria a uns 400.000€. Aquest acord es concretaria en breu en un conveni entre el Ministeri de Foment de l’estat Espanyol i l'Ajuntament.

L'estat actual de la construcció de les rotondes de Subirats i Avinyonet, per part del Ministeri de Foment, és que els projectes han de passar el procés d'informació pública d'un mes i el de la licitació, preveient que estarien adjudicades a finals d'any i la seva construcció és podria fer a principis de 2018.

foto