Portada > Actualitat > Notícies > Curs de monitors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil

Curs de monitors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil

26/12/2017

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues organitzarà al primer trimestre del 2018 un curs per a formar monitors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil. El curs s’iniciarà el primer trimestre de l’any 2018 i tots els i les joves empadronades al municipi gaudiran d’un preu reduït. Per poder realitzar-lo és imprescindible tenir els 18 anys complerts el primer dia de curs.

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d'una organització, aplicant les tècniques específiques d'animació grupal, incidint explícitament en l'educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.

Els curs s'adreça, seguint la normativa vigent de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya (DGJ), a totes aquelles persones majors de 18 anys que estiguin interessades en formar-se en l’àmbit de l’educació en el lleure.

El curs es distribueix entre una etapa lectiva (que consta de 150 hores teòrico-pràctiques) i una etapa pràctica (de 160 hores). Al finalitzar, l’alumne haurà de lliurar una memòria de pràctiques. L’aprofitament del curs de monitor dóna accés al diploma i al carnet de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

Els horaris encara no estan establerts, però segurament serà els divendres tarda, els dissabtes al matí i un intensiu de Setmana Santa.

Tothom qui li pugui interessar fer aquest curs, que ens ho comenti el més aviat possible a través dels telèfons 93 897 01 03 / 628 37 99 43 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).