Portada > Actualitat > Notícies > Curs de monitors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil

Curs de monitors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil

19/01/2018

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues organitza un curs per a formar monitors i monitores d'activitats de lleure infantil i juvenil. El curs començarà el 23 de febrer amb la part teòrica, que durarà fins el 14 d’abril. Els dies de realització del curs son: els divendres de 16h a 21h, els dissabtes de 9h a 14h i els dies de la Setmana Santa de 9h a 14h i de 15.30h a 20.30h. Podeu veure tots els dies del curs al cartell informatiu.

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, i que el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil. L’aprofitament del curs de monitor/a dóna accés al diploma i al carnet de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

El curs es farà al Centre Cívic de Sant Cugat Sesgarrigues, i el preu és de 220€. Per poder realitzar-lo és imprescindible tenir els 18 anys complerts el primer dia de curs.

Tothom que es vulgui inscriure o necessiti més informació pot contactar amb nosaltres a través dels telèfons 93 897 01 03 / 628 37 99 43 o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

cartell