Portada > Actualitat > Notícies > Festa de l'arbre i el Medi Ambient

Festa de l'arbre i el Medi Ambient

20/03/2018

Enguany hem celebrat la Festa de l’Arbre l’11 de març i ha sigut molt especial perquè a més de plantar un arbre, hem fet un sentit homenatge a Martí Simó Solé. A proposta de l’Escola les Vinyes, hem posat una placa a l’Estaca que va pintar el Martí com alumne de l’escola del 2007 al 2016, tot recordant que també va ser membre del Consell Municipal d’Infants. També hem plantat una olivera com a símbol de pau, d’amor i d’immortalitat... tot transmetent el missatge al Martí de que “encara que no et veiem, et portem al cor”.

La celebració a seguit amb els cants de la coral infantil de Sta. Fe; Ma non tropo i la Coral El Raïm de St. Cugat en el grup infantil i dels grans.

Ens agrada celebrar la Festa de l’Arbre perquè ens ajuda a tenir consciència de la importància dels arbres, des del punt de vista biològic i productiu i perquè ens aporta biodiversitat i molts beneficis. Per aquest motiu hem anat recordant al llarg del matí que plantar arbres ens ajuda a tenir més respecte a la natura i la gran importància de cuidar-la.

A Sant Cugat Sesgarrigues, segons l’acta del Ple, se celebra la Festa de l’Arbre des del 7 de març de 1909. I s’ha anat fent amb molta continuïtat fins avui. Això ha estat possible gràcies a les persones i les entitats que han estat responsables de mantenir aquesta festa tant antiga del nostre poble !

Fem una agraïment especial a la família del Martí i a totes les entitats participants: l’escola Les Vinyes, La Coral el Raïm, els Amics de la Font del Cuscó, el Casal de la gent gran i llars d’infants La Balena.

Festa de l'arbre
Festa de l'arbre