Portada > Actualitat > Notícies > Presentació del llibre "És el cotxe de línia, memòria popular de l'autobús de Sant Cugat Sesgarrigues" a Ordal

Presentació del llibre "És el cotxe de línia, memòria popular de l'autobús de Sant Cugat Sesgarrigues" a Ordal

06/04/2018

Aquest llibre va ser publicat per l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues al 2017. Dissabte 21 d’abril a les 20h, es farà la presentació del llibre a l’Ateneu d’Ordal, aquest acte està organitzar pel Centre d’Estudis de Subirats (CESUB), i anirà a càrrec de les autores i autors el llibre.

Amb aquesta publicació es vol reescriure una part de la història local, escoltant els records que les persones tenen sobre el cotxe de línia i la importància que ha tingut en la seva vida quotidiana, així com pel creixement del poble en la segona meitat del segle XX.

Aquest llibre és un treball col·lectiu i amb una molt important participació del grup de recerca, tant en la redacció dels textos com en les fonts d’informació.

cartell