Portada > Actualitat > Notícies > Presentació del llibre "És el cotxe de línia. Memòria popular de l'autobús de Sant Cugat Sesgarrigues".

Presentació del llibre "És el cotxe de línia. Memòria popular de l'autobús de Sant Cugat Sesgarrigues".

31/07/2018

"És el cotxe de línia. Memòria popular de l'autobús de Sant Cugat Sesgarrigues", va ser publicat per l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues al 2017. El dijous 2 d’agost a les 19:15h, es farà la presentació del llibre a l’Església de Sant Sebastià dels Gorgs, anirà a càrrec de les autores i autors el llibre.

Amb aquesta publicació es vol reescriure una part de la història local, escoltant els records que les persones tenen sobre el cotxe de línia i la importància que ha tingut en la seva vida quotidiana, així com pel creixement del poble en la segona meitat del segle XX.

Aquest llibre és un treball col·lectiu i amb una molt important participació del grup de recerca, tant en la redacció dels textos com en les fonts d’informació.

 

cartell