Portada > Actualitat > Notícies > Taller de fotografia:Fotografiem el nostre poble

Taller de fotografia:Fotografiem el nostre poble

03/09/2018

Durant els mesos de setembre i octubre s’ha organitzat el taller “fotografiem el nostre poble”, que es desenvoluparà en 5 sessions, els dies 20, 27 de setembre, 4 i 11 i 18 d’octubre, en horari de 18:00h a 20:00h.

El preu de totes les sessions és de 15€, i cal inscriure’s a l’Ajuntament o al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

A través d’un taller fotogràfic s’iniciarà als participants en els aspectes bàsics de la fotografia digital per posteriorment fer una mostra col·lectiva a l’espai públic.

Totes les persones participants treballaran en un tema comú, fotografiar el poble i els seus habitants. A través del seguiment i assessorament del tallerista es reflexionarà i discutirà la forma d’abordar la temàtica, sempre des de una perspectiva humana sobre la convivència i relació que tenen els veïns/es entre ells i, especialment, buscant els elements que diferencien la qualitat de vida que es pot tenir en un poble a diferència d’una gran ciutat.

El resultat d’aquesta activitat serà una exposició pública, en un dels carrers o places principals del municipi, un espai emblemàtic on els habitants puguin passejar, reconèixer-se i reconèixer el seu voltant. Una forma d’entendre millor el poble en el qual viuen i la gent que habita en ell a través del llenguatge de la fotografia.

cartell