Portada > Actualitat > Notícies > Eco Sant Cugat 2018

Eco Sant Cugat 2018

10/09/2018

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues organitza la 16a edició de l’Eco Sant Cugat, la fira mediambiental del Penedès, el diumenge 30 de setembre.

L’Eco Sant Cugat 2018 començarà amb diversos actes previs. El primer serà la Pedalada contra el canvi climàtic el dissabte 22 de setembre, i el següent cap de setmana (28, 29 i 30 de setembre) arriba  tota la resta d’actes programats.

El divendres 28 hi haurà la conferència “Claus de la salut emocional”, a càrrec de l’escriptor, periodista i director del programa "L'ofici de viure" a TV3 i Catalunya Ràdio, Gaspar Hernàndez.

El dissabte 29 arribarà la quarta Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, amb diferents projeccions a l’auditori del centre cívic. El matí del dissabte també es farà a l’Escola Les Vinyes el taller  “Pati en transformació, natural i educatiu”, obert a tota la comunitat educativa.

El diumenge 30 és el dia gros de l’Eco Sant Cugat amb estands i expositors de temàtiques relacionades amb el medi ambient, com les energies renovables, estalvi d’aigua, mobilitat sostenible, productors artesans agroalimentaris i les entitats i comerços  del municipi. També es programen xerrades, conferencies, tallers per a grans i petits, un mercat d’intercanvi, una caminada matinal, una bicicletada popular, l’espai gastronòmic, l’espai salut amb moltes activitats, una trobada de plaques de cava i una xerrada de Joan Herrera.

El gruix de les activitats del diumenge serà a la zona esportiva municipal i totes les activitats son gratuïtes.

 

Per més informació: http://www.ecosantcugat.cat/

Per veure tota la programació de la fira: http://www.ecosantcugat.cat/edicio-2018/

Per descarregar-se el Tríptic de l’edició 2018: http://www.ecosantcugat.cat/wp-content/uploads/2018/08/Tríptic-Eco-Sant-Cugat-2018.pdf

 

Foto Eco Sant Cugat

Arxius adjunts