Portada > Actualitat > Notícies > Presentació del llibre "És el cotxe de línia..." a Sant Pau d'Ordal

Presentació del llibre "És el cotxe de línia..." a Sant Pau d'Ordal

08/10/2018

"És el cotxe de línia. Memòria popular de l'autobús de Sant Cugat Sesgarrigues", va ser publicat per l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues al 2017.

Amb aquesta publicació es vol reescriure una part de la història local, escoltant els records que les persones tenen sobre el cotxe de línia i la importància que ha tingut en la seva vida quotidiana, així com pel creixement del poble en la segona meitat del segle XX.

Aquest llibre és un treball col·lectiu i amb una important participació del grup de recerca, tant en la redacció dels textos com en les fonts d’informació.

Al llarg d’aquest any, les autores i autors del llibre, n’han pogut fer la presentació a Ordal i a Sant Sebastià dels Gorgs, i el divendres 12 d’octubre a les 19h, es farà la presentació del llibre al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal, aquest acte està organitzar pel Centre d’Estudis de Subirats (CESUB).

cartell