Portada > Actualitat > Notícies > Procediment d'adjudicació per a l'Explotació dels serveis de l'Agrobotiga

Procediment d'adjudicació per a l'Explotació dels serveis de l'Agrobotiga

17/10/2018

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha obert el procediment d’adjudicació per a l’Explotació dels serveis de bar-cafeteria, d’Agrobotiga i punt d’informació turística a l’edifici de La Gruta, de propietat municipal.

Es fa públic a fi i efecte que les persones interessades en presentar oferta per optar a l’adjudicació de l’esmentada contractació puguin consultar al Perfil del Contractant de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues (https://contractaciopublica.gencat.cat/perfil/santcugatsesgarrigues) tota la documentació relacionada amb el procediment de contractació.

El termini de presentació finalitza el dia 30 d’octubre de 2018 a les 14hs.

Agrobotiga