Portada > Actualitat > Notícies > Instal•lació de contenidors per les restes de poda

Instal•lació de contenidors per les restes de poda

27/11/2018

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues instal•larà quatre punts de recollida de restes de jardí i poda a diferents punts del municipi, des del 30 de novembre i fins el 4 de març.

Aquests contenidors estaran ubicats a:

- Plaça Joan Sangenís (a l’altura del carrer Pau Casals)

- Carrer Puigcigró amb carrer de la Plana

- Carrer de les Creus amb carrer Esperanto

- Carrer de la Torre del Gall amb carrer del Xalet

Aquests contenidors han de facilitar, durant el període de poda, un lloc on poder abocar-hi les restes prèviament trossejades. Posteriorment aquestes restes es portaran fins a una planta de reciclatge vegetal per fer-ne adobs i composts.

Els contenidors seran per a ús exclusiu de particulars, i no s’hi pot llençar cap altra tipus de deixalla. A més, també es podran portar les restes de poda trossejada a la deixalleria. Recordeu que l'horari d'obertura de la deixalleria és el següent: els dilluns de 9h a 13h, els divendres de 9h a 13h i de 16h a 19h i els dissabtes de 9h a 14h.