Portada > Actualitat > Notícies > NOTA INFORMATIVA SOBRE LES OBRES DE LA PRIMERA FASE DE MILLORA DE LA XARXA D’AIGUA DE SANT CUGAT SESGARRIGUES

NOTA INFORMATIVA SOBRE LES OBRES DE LA PRIMERA FASE DE MILLORA DE LA XARXA D’AIGUA DE SANT CUGAT SESGARRIGUES

17/01/2019

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues informa que en data 20 de novembre de 2018 el Ple de la Corporació va adjudicar les Obres de la 1a Fase de Millora de la Xarxa de subministrament d’aigua a l’Empresa SOREA SAU.

Les Obres es desenvoluparan en els diferents sectors que podeu veure en la imatge adjunta. (Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Cronològicament les obres començaran en el Sector C2 i finalitzaran en el Sector C5 executant-se la resta per ordre numèric. El Sector C1 s’executarà un cop finalitzat el Sector C2.

Les obres s’han iniciat aquest mes de gener de 2019 i tenen una durada prevista de 4 mesos.

Les obres es realitzaran a la via pública municipal i poden causar talls puntuals d’aigua, molèsties al veïnat dels sectors afectats i també poden causar problemes en la mobilitat tant de vehicles com de les persones ja que es produiran talls puntuals de carrers i el tall del Camí de la Carrerada entre el Polígon Industrial La Masia i la Rotonda de la Ctra. BV2429 mentre durin les obres al Sector C1.

El tall al Camí de la Carrerada serà total durant el dia, excepte pel pas dels veïns i de les veïnes, i a la nit es deixarà un carril obert.

L’Ajuntament demana comprensió i es posa a disposició de qualsevol persona que les obres li causin un perjudici per tal de mirar de resoldre’l.

imatge