Portada > Actualitat > Notícies > Oferta Laboral de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

Oferta Laboral de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

30/01/2019

El 22 de gener de 2019 la Junta de Govern Local va aprovar obrir un procediment de selecció de personal per a cobrir interinament el lloc de treball d’Agutzil Municipal fins a la seva provisió definitiva, així mateix va aprovar les Bases que regiran el procediment.

El termini de presentació de sol·licituds per prendre part en el Procediment de Selecció serà de 20 dies naturals que començaran a comptar a partir de l’endemà del dia de publicació de l’anunci de la convocatòria i de l’aprovació de les Bases al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

Tota la informació referent a aquest procediment de selecció de personal es publicarà a l’apartat d’Informació Oficial / Ofertes de Treball de la Seu Electrònica d'aquesta pàgina web.

Les persones interessades també poden demanar informació a l’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues en horari d’atenció al públic.