Portada > Actualitat > Notícies > Contracte administratiu especial d'explotació del servei de bar de la piscina municipal de Sant Cugat Sesgarrigues (Estiu 2019)

Contracte administratiu especial d'explotació del servei de bar de la piscina municipal de Sant Cugat Sesgarrigues (Estiu 2019)

18/03/2019

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha obert el procediment d’adjudicació del Contracte administratiu especial d’explotació del servei de bar de la piscina municipal de Sant Cugat Sesgarrigues (Estiu 2019).

Es fa públic a fi i efecte que les persones interessades en presentar oferta per optar a l’adjudicació de l’esmentada contractació puguin consultar al Perfil del Contractant de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues (https://contractaciopublica.gencat.cat/perfil/santcugatsesgarrigues) tota la documentació relacionada amb el procediment de contractació.

 

El termini de presentació finalitza el dia 28 de març de 2019 a les 14hs.

piscina