Informació de temporada de la piscina municipal 2019

Dimarts, 28 de maig de 2019 a les 00:00

La temporada de la piscina 2019 comença el dissabte 15 de juny, i s’allargarà fins el diumenge 1 de setembre, en l’horari habitual d’11 a 20 h.

En aquesta mateixa pàgina podeu veure el cartell de la piscina i dels cursos amb tota la informació necessària, i també podeu descarregar-vos els formularis d’inscripció als cursos de natació (hi ha el formulari per infants i el formulari per adults).

La piscina municipal de Sant Cugat Sesgarrigues té un Reglament d'Ús que us podeu consultar o descarregar en el document adjunt.

Abonaments de Temporada

Les inscripcions pels abonaments es poden fer a partir del dilluns 3 de juny a través del número de compte del Banc de Sabadell –ES47 0081 0046 1500 0179 3184– i posteriorment cal portar el comprovant de pagament i una foto de carnet a l’ajuntament.

Informació relativa a les tarifes reduïdes per les entrades de piscina:

  • Entrada gratuïta per als nens/es de 0 a 3 anys.
  • Entrada gratuïta per a majors de 65 anys empadronats al municipi.
  • Entrada gratuïta per les persones amb disminució física o psíquica empadronades al municipi acreditades mitjançant carnet de la Generalitat.
  • Tarifa reduïda en el 30% a les persones amb família nombrosa o monoparental.
  • Tarifa reduïda en el 30% a les persones majors de 65 anys no empadronades al municipi.
  • Tarifa reduïda en el 30% a les persones amb disminució física o psíquica, acreditades mitjançant carnet de la Generalitat.

Per gaudir dels descomptes per a persones empadronades a Sant Cugat Sesgarrigues, caldrà passar a buscar l’abonament a l’Ajuntament.

Les entrades o abonaments de 10 que es comprin directament a la piscina, NO es podran pagar amb targeta.

Cursos de natació

Els períodes d’inscripcions als cursos és el següent:

  • Període d’inscripcions per empadronats al municipi: del 3 al 7 de juny.
  • Període d’inscripcions per la resta d’interessats (en cas que hi hagi places disponibles): del 10 al 14 de juny.
  • Període d’inscripcions pels cursos d’agost: abans del 19 de juliol.

Les places pels cursos de natació són limitades, i les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d’arribada del formulari. IMPORTANT: Es consideraran NO presentades les sol·licituds que arribin amb anterioritat als terminis estipulats.

Inscripció als cursos de natació:

Per inscriure’s als cursos cal presentar a l’ajuntament el formulari d’inscripció d’infants o d’adults (us ho podeu descarregar des de la web o recollir-ho directament a l’ajuntament) i la documentació sol·licitada. També es pot fer aquest tràmit des de l'oficina d'atenció ciutadana de l’ajuntament, en línia des d’Internet a través de la plataforma E-Tram.

Per presentar la documentació es pot fer:

  1. En línia a través de la plataforma E-Tram.
  2. Presencialment a l’Oficina d'Atenció Ciutadana de l’ajuntament (horari de 9h a 14h i els dijous de 16h a 19h).

La documentació a aportar pels cursos d’infants:

La documentació a aportar pels cursos d’adults:

Un cop es confirmi l’acceptació per realitzar el curs, ja es podrà fer el pagament al número de compte del Banc de Sabadell ES47 0081 0046 1500 0179 3184 (també es pot pagar a l’ajuntament amb targeta).

En el concepte del pagament s’haurà de fer constar necessàriament el nom i cognoms de la persona inscrita i el concepte Curs Piscina (i el mes corresponent, juliol o agost). Posteriorment cal presentar el resguard de pagament.

Per qualsevol dubte o pregunta, podeu contactar amb l’ajuntament al telèfon 938 970 103 o al 628 379 943 (també per WhatsApp).

Darrera actualització: 08.03.2020 | 12:22