Portada > Actualitat > Notícies > Festa Major 2019

Festa Major 2019

05/07/2019

Torna l’estiu, torna el Juliol i torna la nostra Festa Major! Com venint fent darrerament, des de la Comissió de Festes us volem explicar alguns canvis d’aquesta festa sacsejada i renovada i recordar-vos alguns detalls perquè tot funcioni com cal. Som-hi!!

NOVETATS

Canvis en el programa d’actes. Llegiu amb detall i atenció el programa! Enguany hi continuareu trobant novetats importants. Agafeu agendes i anoteu bé dia, hora i lloc!

Col·laboració amb les festes de tot l’any. Per a unes festes ben lluïdes de i per a tothom, a partir del 9 de juliol podreu col.laborar  amb  40€  destinats a organitzar totes les  festes del poble que gaudim durant l’any, obsequiant-vos amb el programa de la Festa Major i  diferents regals i descomptes per diversos actes de la mateixa. Des d’aquí, un agraïment molt especial a tos i totes els que any rere any contribuïu amb la Festa.

Aquest any, en lloc de passar per les cases  posarem parades de col.laboració en diferents punt del poble: en horari de 19h a 21h.

-          DIMARTS 9 JULIOL: PISCINA

-          DIMECRES 10 JULIOL: PLAÇA BÒSNIA HERZEGOVINA i PLAÇA DE L’ESGLÉSIA

-          DIJOUS 11 JULIOL: PLAÇA DE LES ERES i PUIGCIGRÓ

-          DIVENDRES 12 JULIOL: PLAÇA AJUNTAMENT

També el podeu adquirir a l’Ajuntament en horari d’oficina.

Concurs de postres.

Aquest any ens em decidit per fer un concurs de “ montaditos ” o pinxos. Comenceu a fer anar l’enginy!!

Hi haurà 3 premis com sempre.

 

CONTINUEM AMB…

Sopar a la fresca. Increïble... cada any més i millor! Serà el dissabte 20 juliol al C/ Dr. Robert i caldrà apuntar-se a l’Agrobotiga abans del 17 de Juliol . Preu 3€! Recordeu que cal portar-se el sopar i els estris, i nosaltres posem beguda, postres, sortejos, música, sorpreses i… molta gresca!

Recordeu que cal apuntar-se per grups !!

Quan arribeu al sopar tindreu assignat i reservat lloc, taula i cadires per a tots i totes..  Zero preocupacions!

Sankubirra 5.0.Una altra edició pel  divendres 19 de juliol! Caldrà comprar els tiquets a l’Agrobotiga abans del 17 de Juliol. Els tiquets ( 10€ adults i 8€ infantil). Inclouen aperitiu de sortida, 6 cerveses/refrescos, entrepà  i l’ingredient bàsic… Molta Festa!

LIP DUP. Aquest és un acte nou !!!!  Serà el diumenge 21 de juliol.

Hem preparat aquesta activitat pel diumenge a la tarda i necessitem la col.laoració de tot el  poble per omplir els carrers de tot el casc antic al voltant de la església.

Ja hem demanat la col.laboració de totes les entitats del poble per posar-los en diferents punt del recorregut però us necessitem a tots per fer de Sant Cugat un poble de carrers plens de gent !!!

Et convidem a passar una tarda divertida . Vine a participar del LIP DUP !!!

Pregó.Aquest any a les 21:30h!

Cercavila. Principal acte que ha canviat de dia i d’espai. Aquest any es farà dissabte 27 de Juliol a les 18h. I seguidament Versots a la Plaça del Sindicat !!

Ball.També us em de dir que enguany no hi haurà ball de Festa Major el dissabte. En el seu lloc hi haurà un important espectacle a la Pista. Esperem que  tothom ho vingui a gaudir !!!

Si que hi haurà Concert i Ball de Vetlla el diumenge 28 a la Plaça del Sindicat!!

Des de la Comissió volem que tothom pugui gaudir aquesta Festa Major amb la mateixa intensitat  i il·lusió amb la que nosaltres la hem organitzat

Mil gràcies i fins ben aviat! Alegria que és Festa Major!

foto