Portada > Actualitat > Notícies > NOTA MOLT IMPORTANT RESPECTE A LES INFRACCIONS DE TRÀNSIT

NOTA MOLT IMPORTANT RESPECTE A LES INFRACCIONS DE TRÀNSIT

25/07/2019

Respecte a les multes per infraccions d’excés de velocitat detectades pel radar instal•lat a la Carretera BV-2429 al seu pas pel nucli de Sant Cugat Sesgarrigues, l’Ajuntament INFORMA:

1-       S’ha rebut una recent informació oficial a l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues que qüestiona la competència sancionadora de l’Ajuntament en aquesta matèria.

2-       A tal efecte, mitjançant Decret de l’Alcaldia 190/2019 s’ha acordat suspendre tota la tramitació de les multes que s’han cursat fins ara des del dia 3 de juny de 2019. No obstant això, l’ajuntament té coneixement que durant aquest temps s’han enviat als denunciats documents cobratoris per les infraccions detectades.

3-       En conseqüència, l’Ajuntament recomana a totes les persones que rebin una denúncia que no procedeixin a llur pagament. En breus dies l’Ajuntament adoptarà una resolució definitiva.

4-       En el cas que sigui procedent l’ajuntament durà a terme les actuacions necessàries per tal d’anul·lar les denúncies cursades des del primer dia i procedir a retornar els imports que ja hagin estat pagats per part de les persones denunciades.

 

Sant Cugat Sesgarrigues, 25 de juliol de 2019

Arxius adjunts