Fira Mediambiental ECO SANT CUGAT 2019

Dimarts, 17 de setembre de 2019 a les 00:00

El cap de setmana del 27, 28 i 29 de setembre se celebrarà la 17a ECO SANT CUGAT, la fira mediambiental del Penedès

L’Eco Sant Cugat 2019 començarà amb diversos actes previs. El divendres 27 hi haurà la conferència “Vull viure saludable, per on començo?”, a càrrec d’Astrid Barqué, educadora física, coach nutricional i divulgadora d’hàbits saludables. Serà a partir de les 19h a l’Auditori del Centre Cívic.

El dissabte 28 es realitzarà una activitat de plogging pels entorns del municipi, amb sortida des de l’Era del Cafè. Mentre caminem, anirem recollint la brutícia que la gent llença i deixarem net el nostre entorn i els nostres camins. També el dissabte arribarà la cinquena Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, amb diferents projeccions a l’auditori del centre cívic. A les 18h es projectarà la pel·lícula infantil d’animació “Bikes, una aventura sobre rodes”, apta per a tots els públics.

I el diumenge 29 és el dia gros de la fira, amb molts actes i ben variats: la caminada, una bicicletada, el mercat alternatiui, l’espai salut amb moltes activitats, passejada entobotanica,  conferències, tallers per a totes les edats, jocs infantils amb inflables, i la fira amb estands i expositors. Totes les activitats son gratuïtes. Una de les xerrades serà sobre la recollida selectiva porta a porta, a càrrec de la Mancomunitat Penedès Garraf, on s’explicarà la recollida de residus mitjançant aquest sistema, la problemàtica del mètode actual de contenidors al carrer, i els avantatges del nou mètode que es pretén dur a terme al municipi properament.

Per poder veure amb detall totes les activitats, podeu consultar el Programa de l’Eco Sant Cugat 2019.

Com a novetat d’aquest any, cal destacar que la fira tornarà a celebrar-se pels carrers de Sant Cugat Sesgarrigues. Concretament pels carrers Milà i Fontanals, Dr. Robert i Ponent. També hi haurà activitats a la Plaça de Joan Sangenís i al Centre Cívic.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 13:31