Portada > Actualitat > Notícies > Comunicat del govern municipal de Sant Cugat Sesgarrigues davant la sentència del Tribunal Suprem

Comunicat del govern municipal de Sant Cugat Sesgarrigues davant la sentència del Tribunal Suprem

14/10/2019

El govern de l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues manifesta tota la solidaritat amb els líders independentistes condemnats per l'organització del referèndum de l'1 d'octubre de 2017. Des de l'equip de govern, s'expressa el rebuig total a la sentència del Tribunal Suprem.

Tots els membres del govern municipal suspenen la seva activitat institucional prevista a dia d'avui i s'adhereixen a les convocatòries que es promoguin des de la societat civil, amb l'objectiu de rebutjar la sentència i mostrar el suport a les condemnades i condemnats i a les seves famílies.

Així mateix, des del govern s'anima la ciutadania a seguir les manifetacions convocades a Barcelona, i a les 20h a Vilafranca del Penedès, “amb l'actitud cívica i pacífica que s'ha demostrat sempre en les mobilitzacions promogudes pels moviments independentistes”.

Per als representants del govern municipal, la reacció a aquesta “sentència injusta” ha de ser massiva i unitària, entenent que les accions que s'impulsin no només criden a la participació de la ciutadania favorable a la independència, sinó de totes aquelles persones que creguin en els drets fonamentals com la llibertat d'expressió, de manifestació i d'autodeterminació dels pobles.

Demà dimarts, se celebrarà el Ple extraordinari per aprovar la moció de l'AMI, la podeu  consultar clicant aquí