Portada > Actualitat > Notícies > 25 DE NOVEMBRE – DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

25 DE NOVEMBRE – DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

12/11/2019

El dia 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional contra la violència envers les dones, publicarem les frases escollides de la campanya “Digues la Teva “, a la pàgina web de l’Ajuntament i a les xarxes socials.

Per tal de  fer visibles les diferents formes de violència de gènere que es viuen dia a dia a la nostre societat, et convidem a dir la teva frase per la prevenció de la violència de gènere, i d’entre totes les frases n’escollirem algunes per imprimir-les en tovallons de paper que podreu trobar als diferents establiments del poble (el cafè, l’agrobotiga, la fleca Fontanals, a la piscina...).

Ens podeu fer arribar les vostres frases abans del dia 25 de novembre, a través de whatsapp al 628379943, o per mail a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

A banda d’aquesta campanya, també s’han organitzat dues activitats en relació a la prevenció de la violència de gènere, que es faran dins dels actes de la Festa del Most, el divendres 22 de novembre a les 18h:

-          Contes per la igualtat “Quan les nenes volen alt”. A càrrec de l'Àrea d'Igualtat i ciutadania del Consell Comarcal de l'Alt Penedès. A la Sala de Lectura Antoni Margarit.

-          Taller per a joves i adults “Totes diferents lluitant per la igualtat”, a la Sala Polivalent del Centre cívic. És una activitat que té per objectiu  sensibilitzar i visibilitzar que totes les dones som diferents i podem ser víctimes de violència, tot reivindicant que ens volem vives i reten homenatge a totes aquelles dones que queden en l’anonimat.

Per a participar-hi us agrairíem que us apuntéssiu a l’Ajuntament. (Al telèfon 628379943, (Necessites javascript per veure aquest correu-e))

cartell