Teatre Popular 8 de març

Divendres, 29 de novembre de 2019 a les 00:00

Amb l’objectiu de promoure un debat crític, reivindicatiu i reflexiu sobre els drets, llibertats i igualtat d’oportunitats entre homes i dones, el Projecte de Teatre Popular informa que el proper 8 de març de 2020 commemorarà el dia de la dona amb una representació popular d’una obra de teatre feta d’esquetxos de temàtica feminista i en clau d’humor.

Amb l’objectiu d’afavorir la cohesió social de la gent de Sant Cugat aquesta representació popular vol ser una activitat cultural intergeneracional amb el suport de l’entitat del SAC i de tota aquella gent del poble de totes les edats que hi vulguin participar ja sigui com a entitat, com a grup d’amics o a títol individual. S’hi podrà participar amb total llibertat tot realitzant un esquetx de forma autònoma i/o independent, o mitjançant col·laboracions puntals tot aportant guions per possibles esquetxos, com a actriu, actor, tècnica de so, d’il·luminadora, etc.

L’obra compta amb el suport dels 3 grups municipals ERC, PM i StCUP.

Per tal d’explicar-vos personalment el projecte i engrescar-vos a pujar a l’escenari, ens plau convocar-vos a una reunió informativa diumenge dia 8 de desembre a les 17h a l’Auditori de Sant Cugat.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 13:21