Portada > Actualitat > Notícies > L’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues implanta el SeTDIBA.

L’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues implanta el SeTDIBA.

17/01/2020

La implantació del SeTDIBA permetrà a l’Ajuntament fer un pas més cap a l’Administració Electrònica i millorar els Canals d’informació vers la ciutadania, però per fer-ho caldrà tancar l’ajuntament alguns matins.

En els darrers anys l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues ha anat adaptant la seva activitat administrativa i les seves eines de relació amb la ciutadania per tal de convertir-se en una administració electrònica tal com demana la legislació vigent.

No obstant això, encara queden passes per fer. Una de molt important és la d’implantar un Gestor d’Expedients que permeti la gestió administrativa digital íntegra i, a mig termini, que permeti una major facilitat de la ciutadania en la consulta de llurs tràmits i expedients.

En els propers mesos l’Ajuntament implantarà un sistema digital i de treball anomenat SeTDIBA, que proporciona als ajuntaments la Diputació de Barcelona i en tutela l’aplicació. El SeTDIBA permetrà a l’Ajuntament adaptar llur funcionament a unes eines tecnològiques noves: un Gestor d’Expedients i una nova eina de Registre Municipal.

Per a més informació sobre el SeTDIBA podeu accedir a http://setdiba.diba.cat/

Per poder-ho implementar el personal municipal cal que rebi unes formacions que la Diputació de Barcelona realitzarà a la seu del Consell Comarcal. Aquest fet afectarà de manera evident el servei d’atenció a la ciutadania.

Així, l’Ajuntament romandrà tancat (no hi haurà atenció ciutadana) els matins dels dies següents:

-          3 de febrer de 2020.

-          5 de febrer de 2020.

-          3 de març de 2020 (Pendent de confirmar)

-          2 d’abril de 2020.

I l’ajuntament estarà obert però amb menys personal de l’habitual els dies següents:

-          21 de gener de 2020.

-          23 de gener de 2020.

Recordem que per tal de presentar escrits i sol·licituds l’Ajuntament té a disposició a la seva pàgina web (www.santcugatsesgarrigues.cat) el servei etram de presentació digital de documentació i tràmits.

Així mateix, l’Ajuntament demana disculpes si aquest fet genera algun tipus de perjudici a alguna persona. Es tracta d’una formació important que millorarà el funcionament de la institució.

Ajuntament