Portada > Actualitat > Notícies > APROVACIÓ DE LES MESURES QUE AFECTEN AL PERSONAL LABORAL I FUNCIONARI AL SERVEI DE LA CORPORACIÓ DURANT LA SITUACIÓ D’EXCEPCIONALITAT GENERADA PER L'EPIDÈMIA DEL SARS-COV-2

APROVACIÓ DE LES MESURES QUE AFECTEN AL PERSONAL LABORAL I FUNCIONARI AL SERVEI DE LA CORPORACIÓ DURANT LA SITUACIÓ D’EXCEPCIONALITAT GENERADA PER L'EPIDÈMIA DEL SARS-COV-2

16/03/2020

Davant la situació actual de l'epidèmia del SARS-CoV-2 i la seva evolució, i amb l'objectiu de reforçar-ne la contenció i mitigació, en el marc del Pla d’Actuació del Procicat per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial d’alt risc.

S'acorda aplicar a partir del dia 16 de març de 2020, i amb caràcter retroactiu a les 00:00hs del dia esmentat, i fins a nova ordre, les següents mesures:
- La totalitat del personal laboral i funcionari al servei de la Corporació no ha d’assistir al seu lloc de treball i s’ha de quedar confinat a llurs domicilis. Aquesta mesura no és a canvi ni de dies de vacances ni de dies d’assumptes personals.

- Tot el personal al servei de la corporació que pugui dur a terme llurs funcions i tasques mitjançant el teletreball ha de seguir desenvolupant-les. Aquest personal és, fonamentalment, el personal administratiu i el personal tècnic. 

- S’ha de garantir l’atenció ciutadana pels mitjans establerts en el Decret d’Alcaldia 2020/36. 

- La totalitat del personal ha d’estar localitzable per les persones responsables de l’ajuntament per llurs dispositius mòbils personals o corporatius que disposin per si es produís una emergència al municipi que s’hagués de solucionar de manera presencial.

Podeu consultar el Decret d'Alcaldia en l'arxiu adjunt.

Arxius adjunts