Portada > Actualitat > Notícies > L’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues dona suport, i anima a tothom a participar a la #confinacursa d’aquest diumenge 12 d’abril.

L’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues dona suport, i anima a tothom a participar a la #confinacursa d’aquest diumenge 12 d’abril.

10/04/2020

La #confinacursa serà una cursa familiar confinada, que consistirà en recórrer 1 quilòmetre dintre de casa (corrent, caminant…). Està organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca.

No hi haurà premis ni guanyadors. Cadascú haurà de fer el seu propi recorregut confinat a casa. I cadascú al ritme que vulgui. Perquè sigui el més semblant a un esdeveniment esportiu “no confinat”, tothom ho farà el mateix dia i a la mateixa hora: aquest diumenge 12 d’abril a les 11h del matí. 

Les inscripcions s’hauran de fer online a la web https://www.weevens.com/inscripcions-esdeveniments-esportius/confinacursa/ fins al mateix dia de la cursa. La inscripció tindrà un import d’un euro, que es destinarà íntegrament a la campanya #joemcorono. A part del preu de la inscripció, la plataforma permetrà fer donacions directes a la campanya.

Els participants podran descarregar-se un model de dorsal per imprimir-se i totes les persones participants tindran un diploma personalitzat amb el seu nom, que es podrà descarregar l’endemà de la cursa.

El repte coincideix amb la celebració a nivell internacional del dia Mundial de l’Activitat Física, celebrat el 6 d'abril, una efemèride impulsada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que té com a objectiu conscienciar i informar la població sobre la necessitat d’adquirir hàbits de vida saludables, i alertar dels perills del sedentarisme.

CONFINACURSA