Portada > El Municipi > Guia del municipi > Entitats > Associació d'Assistència Social Sant Adjutori

Associació d'Assistència Social Sant Adjutori

Contacte

  • Nom: Associació d'Assistència Social Sant Adjutori
  • Adreça: C/ Creus 8 bis
  • Codi postal: 08798
  • Municipi: Sant Cugat Sesgarrigues
  • a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
  • Web: http://www.santadjutori.santcugatsesgarriguesentitats.cat

El novembre de 1996, es va constituir al municipi de Sant Cugat Sesgarrigues, l’Associació d’Assistència Social Sant Adjutori, amb la finalitat de portar terme tasques d’assistència social.
Gràcies a una donació d’una casa per part d’una veïna del municipi, es va realitzar la rehabilitació del edifici convertint-lo amb dos apartaments individuals i una habitació amb la finalitat principal d’oferir vivenda temporal a persones que ho necessitessin. Les obres duraren uns tres anys, i varen ser finançades mitjançant un préstec hipotecari a 15 anys avalat per un grup dels socis i sòcies, i més tard per ajudes concedides de diversos organismes públics i privats.
Des de l’any 1999 es gestionen els apartaments en règim de lloguer a preu baix, i es cedeixen a persones amb situacions de dificultat vital, laboral i/o econòmica.
La crisi actual ha agreujat la situació de moltes persones i les seves famílies que han perdut el seu lloc de treball i que es troben amb dificultats per atendre el pagament de les despeses de manutenció, de lloguer, subministres, etc. L’Associació treballa colze a colze amb les treballadores socials de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues per tal d’intentar pal•liar aquests drames familiars que ja tenim tant a prop nostre.
La nostra entitat també treballa activament per a la reinserció laboral d’aquestes persones que tenim al nostre municipi, amb formació per a millorar les seves perspectives de treball, amb la promoció perquè puguin oferir els seus serveis a la societat , així com campanyes de recollides d’aliments, etc.

logo
Logo Sant Adjutori