Portada > El Municipi > Guia del municipi > Entitats > Penya Blaugrana Sant Cugat Sesgarrigues

Penya Blaugrana Sant Cugat Sesgarrigues

Contacte

La idea de constituir una Penya del Barça va començar a agafar forma, després de varis intents, l’estiu de 2010, quan un conjunt de veïns culés del poble van decidir fixar les bases per formar una entitat que recollís el sentiment futbolístic i culé patent a Sant Cugat.
El 13 d’octubre de 2010 la Penya es constitueix legalment com a associació sense ànim de lucre, i el 5 de maig de 2011 el F.C.Barcelona reconeixia oficialment amb el número de credencial 2.062 a la Penya Blaugrana Sant Cugat Sesgarrigues.
Com a entitat, els objectius principals són fomentar, mantindre i millorar l’amistat entre els socis i simpatitzants del Barça. Recolzar els objectius del F.C.Barcelona, col•laborant en les seves iniciatives relatives al foment, la pràctica, la difusió i l’exhibició de futbol i altres esports; així com participar en les activitats socials, culturals, artístiques, científiques o lúdiques adequades i necessàries per mantindre la representativitat i la projecció pública de la que en gaudeix el club. Volem fomentar els colors i el sentiment del club a totes les persones que així ho vulguin.
Per aconseguir-ho, realitzem tot una sèrie d’activitats, entre les que destaquen: Retransmissió de tot acte esportiu oficial protagonitzat pel F.C.Barcelona. Realitzar actes lúdics, socials, institucionals, esportius i culinaris per millorar les relacions entre els consocis i la significació social de l’associació i projecció del F.C.Barcelona respecte a tercers. Organitzar viatges, visites i excursions col•lectives entre els socis i gent del poble.
Actualment, la Penya té la seva seu social i punt neuràlgic a la Ludoteca del Centre Cívic i està presidida pel Sr. Raül Casado Ruiz, veí del nostre poble.

logo
Penya Blaugrana Sant Cugat