Imatge Imatge
Imatge  
Imatge
ImatgeInici ImatgeSalutació ImatgeCom arribar ImatgePlànol ImatgeAjuntament en línia ImatgeCorreu per a tothom ImatgeMapa web ImatgeEnllaços
Facturació electrònica  
04- Seu electrònica  
05- Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses  
06- ECO Sant Cugat  
02- Penedès Cultura  
07- Comissió de Festes  
02- Ofertes feina i cursos de formació  
03- Consell d'infants  
Equipaments
Aula Virtual

Equipaments  Tornar
El dia 23 de març de 2004 s’inaugurà al nostre municipi l'aula virtual, situada al Centre Cívic. Aquesta aula està destinada a totes aquelles persones que vulguin utilitzar les noves tecnologies. L’aula està oberta els dimarts i dijous en horari de 5 a 7 de la tarda, i neix de l’interès general per poder-se connectar a internet. En principi s’han habilitat, amb tal efecte, vuit ordinadors, amb la particularitat, que són ordinadors reciclats tant per por a possibles robatoris, com també per la donació d’antics ordinadors per part dels veïns. Aquests ordinadors reciclats estan connectats a un ordinador principal que és el servidor on s’ha instal·lat el programari Linux (programari lliure en català).
També s'hi realitzen puntualment, cursos d’informàtica a nivell d’usuari, tant per a joves com per a gent gran.
L’aula virtual ha tingut un cost aproximadament d’entre sis mil i vuit mil euros, i s’ha tingut molta cura a l’hora d’habilitar-la, ja que s’ha volgut fer un espai humanitzat.  
 
aula virtual
aula virtual  
 
 
  AJUNTAMENT DE SANT CUGAT SESGARRIGUES
St. Antoni, 31 | 08798 Sant Cugat Sesgarrigues | Telèfon 938 970 103 | Informació | Avís legal | Crèdits
   Logotip Diputació de Barcelona