Montserrat Albet i Noya

Contacte

  • Nom: Montserrat Albet i Noya

Neix a Sant Pau d’Ordal el 13 de setembre de 1958 i té dues filles i un nét. Els seus orígens estan vinculats al cultiu de la terra al Penedès, va aprendre de la seva família i especialment de la mare la valentia, el treball i la il·lusió per emprendre projectes engrescadors. Treballar pel poble de Sant Cugat és un d’aquests projectes.

Formació:

Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona (UB)

Llicenciada en Humanitats per la Universitat Ramon Llull

Diplomada de Postgrau de Gestió Pública de Serveis Socials Locals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

 

Experiència professional:

Administrativa a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. (1983-1984)

Treballadora social d’Atenció Primària al Consell Comarcal de l’Alt Penedès. (2010-2011)

A treballat fins a l’actualitat a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, on ha desenvolupat diverses funcions com són Cap de Serveis Socials,  Treballadora Social, responsable del Pla d’Infància, responsable del Pla de Gent Gran i del Pla de persones amb discapacitat. Actualment és Coordinadora del Servei de Primera acollida.

 

Vida associativa:

Monitora del Centre d’Esplai Els Cargols de Sant Pau d’Ordal. (1972-1977)

Membre de la Junta del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. (1989-1991)

Membre del Comitè científic, Comitè tècnic i ponent a diverses jornades de Treball social al medi rural, del Col·legi Oficial de Diplomats en Treball social a Madrid. (1989-2002).

Secretària de l’Associació d’Assistència Social St. Adjutori de Sant Cugat Sesgarrigues. (2006-2009)

Actualment és sòcia de la Sala de Lectura Antoni Margarit i de la Societat Coral El Raïm de Sant Cugat Sesgarrigues i de  l’entitat Amics de la Font del Cuscó de Sant Cugat Sesgarrigues.

 

Trajectòria política:

Regidora de Serveis Socials i Igualtat a l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues.  (2009-2010).

Alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues a les sigles del PSC-PM., amb les regidories de Serveis d’atenció a les persones, d’Educació, de Recursos humans, d’Hisenda i d’Urbanisme. (2011-2015).

Actualment és Alcaldessa de Sant Cugat Sesgarrigues en segon mandat a les sigles Progrés Municipal (PM) amb les regidories de Governació i Serveis Centrals, Comunicació, Serveis d’atenció a les persones,  Recursos humans i Urbanisme.

 

Xarxes socials:

Facebook