Portada > Ajuntament - seu electrònica > Ajuntament > Salutació de l’alcaldessa

Salutació de l’alcaldessa

foto Montse
Montserrat Albet

Us dono la benvinguda al nou portal web de Sant Cugat Sesgarrigues.

Està obert als nous requeriments per una administració moderna, fàcil i útil per a la ciutadania. Alhora incorpora els continguts, els serveis i els tràmits per tal de donar millor servei a les persones usuàries.

Us convido a descobrir el nostre poble situat a la plana del Penedès, al mig d’un mar de vinyes i ben comunicat amb les carreteres de la N-340 i l’AP-7 i a tocar de les estacions de tren de Lavern i de la Granada.  Un poble que tradicionalment ha estat lligat a la agricultura i que amb aquesta situació privilegiada, ha sabut integrar un atractiu desenvolupament turístic i vitivinícola en equilibri amb el sector industrial.

Si veniu a Sant Cugat, podreu gaudir de la tranquil·litat del poble, omplir-vos de les olors i colors del paisatge, viure les nostres festes, participar del nostre patrimoni arquitectònic, cultural i natural. En els enllaços de turisme i de l’Ecofira podeu trobar la informació per gaudir de Sant Cugat i el seu entorn.

Som un poble amb personalitat pròpia, suma de cultura i tradicions. Som un poble viu i emprenedor amb més d’una dotzena d’entitats que donen dinamisme i enriqueixen la vida associativa i el benestar de les persones.

Us animo que ens feu arribar les vostres idees per tal de donar a conèixer arreu el nostre llegat.  Els vostres suggeriments han d’ajudar-nos a millorar la informació i la gestió municipal dia a dia. Entre tots i totes farem el poble que volem.

Estic a la vostra disposició.

 

Montse Albet i Noya

Alcaldessa