Servei de WhatsApp

Dijous, 19 de desembre de 2019 a les 00:00

Amb la voluntat d'apropar i agilitzar la gestió municipal a totes les veïnes i veïns, el proper 2 de gener entrarà en funcionament el Servei de WhatsApp de l'Ajuntament

Aquest servei té dos objectius ben diferenciats: per una banda, poder informar des de l'Ajuntament d'esdeveniments i actuacions que siguin d'interès general (grup de difusió) i, per una altra banda, que totes les persones puguin fer arribar qualsevol incidència que es puguin trobar (canal d'incidències).

Tant el grup de difusió com el canal d'incidències, son unidireccionals, i estaran actius en l'horari habitual d'atenció al públic de l'Ajuntament.

Grup de difusió

Per poder disposar d'aquest servei, i per tal de complir amb la llei de protecció de dades, cal omplir el formulari que s'adjunta  i portar-lo a les oficines de l'Ajuntament. 

Caldrà desar el número de telèfon 628 37 99 43 al vostre llistat de contactes amb el nom: Info Sant Cugat Sesgarrigues.

En el cas de voler-vos donar de baixa del servei, també s'haurà d'omplir el formulari corresponent i portar-lo a les oficines de l'Ajuntament.

Canal d'incidències

Aquest canal serveix per a fer saber a l'Ajuntament qualsevol tipus d'incidència que ens puguem trobar com a veïnes i veïns.

El missatge ha d'incloure una breu descripció, ubicar-la, datar-la i acompanyar-lo d'una fotografia.

Una vegada rebut el missatge a les oficines de l'Ajuntament, es gestionarà per tal de poder-ho solventar. Cal tenir present que depenent de la incidència es podrà actuar amb més o menys celeritat.

Caldrà desar el número de telèfon 682 28 09 31 al vostre llistat de contactes amb el nom: Canal d'incidències.

Darrera actualització: 11.06.2020 | 13:35