Recollida domiciliària de restes de poda

Dilluns, 27 de febrer de 2023 de 07.00 h a 08.00 h

Servei gratuït de recollida domiciliària de restes de poda en forma de brancada als veïns i veïnes que ho sol·licitin (exclusivament domèstics).

La recollida es farà mitjançant el subministrament a les persones sol·licitants d’un sac tipus big-bags de grans dimensions, i sense cap tipus de cost extra. El servei es realitzarà l’últim dilluns de cada mes, sempre amb previ avís.

Com funciona? Passos a seguir:

  1. La setmana prèvia a l’últim dilluns de mes, haureu de sol·licitar el servei. Ho podeu fer fins dijous a les 19h, trucant al 938 970 103 o al 616 405 218, i indicant les dades de la persona sol·licitant.
  2. Passeu per l’Ajuntament a recollir el sac reutilitzable d’1m3 que us facilitarem forma gratuïta.
  3. Dipositeu el sac ple de restes de poda davant la porta del vostre habitatge, entre les 20h del diumenge anterior i el mateix dilluns al matí a les 8h.
  4. El servei recollirà les restes de poda dipositades dins el sac que us hagi proporcionat l’Ajuntament. En cap cas es retiraran les restes que estiguin fora del sac.

Recordeu que l’horari de l’Oficina d’Atenció Ciutadana per poder recollir el sac és de dilluns a divendres de 9 a 14h i es dijous també de 16 a 19h.

Aquest és un servei molt similar a la recollida de voluminosos i mobles vells que es realitza el primer dijous de cada mes, i pel qual també cal donar avís a l’Ajuntament i deixar els mobles o voluminosos al costat dels contenidors més propers la nit prèvia.

Darrera actualització: 28.10.2022 | 10:53