Portada > Actualitat > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

 1. 16/01/2018
  En el Consell de Poble de Sant Cugat Sesgarrigues existeix una vacant en les persones membres i la necessitat de designar persones suplents que puguin substituir les persones del Consell nomenades pel Ple Municipal.
 2. 16/01/2018
  Segons l’estudi del Consorci d’Administració oberta de Catalunya (AOC), l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues és el consistori que més estalvi ha aconseguit per habitant de l’Alt Penedès. Durant els darrers anys, amb l’entrada de l’era d’Internet, les Administracions públiques han experimentat una evolució extraordinària, basada en el desenvolupament de la innovació tecnològica, en la reorganització administrativa i en la millora contínua dels serveis públics.
 3. cartell
  09/01/2018
  Comença un nou curs d'alfabetització en català, per a persones no alfabetitzades o amb pocs coneixements de la llengua catalana, parlada i escirta.
 4. 09/01/2018
  Des de la Regidoria de Joventut, i amb la col•laboració d’altres ajuntaments de la comarca, s’està preparant un cap de setmana a la neu pels propers 3 i 4 de març de 2018.
 5. 02/01/2018
  Per seguir potenciant l’ús de la deixalleria municipal, els habitants de Sant Cugat que ho desitgin poden sol•licitar una tarifa reduïda de la taxa d’escombraries per ús de la deixalleria del Polígon Industrial de Sant Pere Molanta. Per fer-ho, s’ha de sol•licitar la targeta d’usuari a l’ajuntament, i cada cop que s’utilitza la deixalleria s’ha de presentar aquesta targeta, on es comptabilitzaran els usos que se’n fa al llarg de l'any.
 6. 26/12/2017
  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues organitzarà al primer trimestre del 2018 un curs per a formar monitors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil. El curs s’iniciarà el primer trimestre de l’any 2018 i tots els i les joves empadronades al municipi gaudiran d’un preu reduït. Per poder realitzar-lo és imprescindible tenir els 18 anys complerts el primer dia de curs.
 7. 12/12/2017
  L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues instal·larà tres punts de recollida de restes de jardí i poda a partir del 4 de desembre, i durant els propers 3 mesos. Aquests contenidors estaran ubicats a la plaça Joan Sangenís (a l’altura del carrer Pau Casals), al carrer Puigcigró amb carrer de la Plana i al carrer de les Creus amb Esperanto.
 8. El Forn
  21/11/2017
  Es museïtzarà l’equipament de El Forn-Exposició Rural, que es centrarà en la història del sindicat agrícola. Sant Cugat Sesgarrigues és un dels 14 municipis en què es faran actuacions en el marc del projecte Penedès 360º elaborat pel Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Aquest projecte ha estat seleccionat pel Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge com un dels subvencionables a la convocatòria FEDER eix 6.
 9. 16/11/2017
  L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal organitza una sessió formativa sobre manipulació d’aliments adreçada a empreses artesanes agroalimentàries, personal d’establiments alimentaris minoristes i personal del sector de la restauració.
 10. 14/11/2017
  Aquest mes s’ha traslladat l’Aula Virtual a la Sala de Lectura Antoni Margarit. L’Aula Virtual ha estat 10 anys en funcionament i ha permès acostar les noves tecnologies i facilitar-ne el domini a tota la ciutadania, des dels més petits als més grans, oferint unes eines en línia que a dia d’avui són tan bàsiques en la feina i en la vida diària.
Pàgina 1 de 5 Següent