La V Festa de la Gent Gran consolida la participació

Dimarts, 5 de juny de 2018 a les 00:00

La Festa de la Gent Gran, un any més s'ha celebrat el darrer cap de setmana de maig. Es va iniciar el dissabte, al centre cívic amb l'obertura de l'Exposició de 150 anys del ferrocarril i la conferència a càrrec del Sr. Joan Montserrat, de l'Institut d'Estudis Penedesencs.

El diumenge es va celebrar la tradicional festa amb un repertori de la Coral "El Raïm", el berenar i la celebració de les Noces d'Or de 3 parelles del municipi:  Rosa Duran i Julio Portero, Jordi Sánchez i Maria Rosa Lacueva, Joan Romero i Assumpció Parera.  Així com l'homenatge a les persones més grans de 90 anys:  Teodora Duran, Victòria Pascual, Teresa Calaf, Teresa Clua i Josep Hill. Per acabar de posar la cirereta al pastís, hi va haver l’actuació de l'Esbart Dansaire "Rocasagna" de Gelida, que va oferir un repertori nou, ple d'energia, a l'Auditori. Des d'aquí volem agrair la participació de Coral "El Raïm" i el voluntariat de l’Associació St. Adjutori.

Per últim, el dia 30 de juny tindrà lloc a Sant Quintí de Mediona, una Fira de Gent Gran. Aquesta està organitzada per la Diputació, mitjançant les Dinamitzadores de Gent Gran, i pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès. La jornada iniciarà amb l'esmorzar, i tot seguit s'obrirà la fira d’entitats. Seguidament es dinarà, i a la tarda hi haurà un escenari obert amb diverses actuacions. La sortida té un preu de 15 € i inclou entrada a la fira, dinar i desplaçament en autocar. Les persones interessades poden passar per l'Ajuntament els dilluns al matí o els dijous a la tarda per apuntar-se. O bé trucar al tel. 628.40.50.62 o al correu ripollra@diba.cat (Anna). Les places són limitades a 20 persones per municipi.

Berenar

Darrera actualització: 11.06.2020 | 13:12