Portada > Actualitat > Notícies > Joves i habitatge: mesures urgents en habitatge per la COVID-19

Joves i habitatge: mesures urgents en habitatge per la COVID-19

14/04/2020

Arran de l’Estat d’alarma decretat pel Govern espanyol a causa de la pandèmia de la COVID-19 s’han aprovat un seguit de mesures per atendre a les dificultats que pugueu tenir (també per la ciutadania en general) en el manteniment i el pagament de l’habitatge derivades d’aquesta situació, a través del Reial Decret-llei 11/2020.

En la mateixa línia, per tal de resoldre els dubtes més habituals sobre les dificultats per pagar l’habitatge derivada de l’actual situació Covid19, des de la DGJ s'ha elaborat la Guia Joves i Habitatge: mesures urgents durant el COVID 19. Podeu consultar la guia en l'arxiu adjunt.

Amb un total de 27 preguntes considerades de les més freqüents, el document permet conèixer quines condicions cal tenir per optar a una moratòria del lloguer, quin perfil correspon a un gran tenidor o com accedir a un microcrèdit bancari sense interès.