Carnaval

Dissabte, 18 de febrer de 2023 de 17.00 h a 23.55 h

A la tarda, a partir de les 17 hores, gaudirem del carnaval infantil en forma de rua amb txaranga, berenar i el primer concurs de disfresses del dia.

A les 21h arribarà el gran sopar de carnaval, a la Sala del Cafè.

 

Un atac informàtic d’origen desconegut ha fet desaparèixer de la graella televisiva i digital els dibuixos animats. Davant aquesta catàstrofe mediàtica, la Comissió de Festes fa una crida a la població de Sant Cugat Sesgarrigues per corregir aquesta anomalia el proper dissabte, 18 de febrer, amb motiu de la festivitat de Carnaval. 
Necessitem moltes famílies i grups d’amics i amigues disfressats de dibuixos animats. Clàssics, contemporanis, japonesos, catalans, europeus… Tant se val! El que compta és la vostra participació. 
A la tarda, a partir de les 17 hores, gaudirem del carnaval infantil en forma de rua amb txaranga, berenar i el primer concurs de disfresses del dia. Feu grup i a ballar!
Al vespre arribarà el gran sopar de carnaval, una trobada on, atenció, serà obligatori anar-hi disfressat! Al llarg de la vetllada podreu lluir les vostres creacions (sigueu originals!) davant un jurat format per persones de gran relleu a la nostra vila… La seva tasca serà designar guanyadors i guanyadores a les diferents categories del gran concurs de disfresses, dedicat en exclusiva als dibuixos animats. Però recorda, tot i que entre tots farem desaparèixer la carta d’ajust, només un grup s’endurà el preuat honor d’ocupar amb la seva proposta el Prime time. Serà el teu? 
Els tiquets pel sopar es posaran a la venda a l’Ajuntament entre el 5 i el 15 de febrer a un preu de 8 euros. Afanya’t i no et quedis sense el teu! 
 

 

Darrera actualització: 06.02.2023 | 14:16