Activitats per la Marató de TV3

Diumenge, 19 de desembre de 2021 de 10.30 h a 14.30 h

Al nostre municipi s’han organitzat diferents activitats, amb la col·laboració de diverses entitats, amb l’objectiu de poder fer recaptacions per destinar-les a aquesta causa.

Diumenge 19 de desembre, dia central de la Marató, s’han organitzat diverses activitats:

A les 10:30h a la zona esportiva es farà una gimcana de reptes esportius, organitzada per l’Esport Base, caldrà fer un donatiu d’un mínim d’1€, i us hi podreu inscriure a partir des les 10h.

A les 11:30h a la ludoteca del Centre Cívic: Cine fòrum amb la pel·lícula “Lars y una chica de verdad”, a càrrec de l’Associació d’Assistència Social Sant Adjutori.

La pel·lícula segueix Lars, un jove dolç i peculiar, socialment inepte, que desenvolupa una relació romàntica amb una nina sexual, anomenada Bianca, i la història de com el seu germà gran, l'esposa del seu germà i la resta del poble accepten i donen la benvinguda a Bianca a la seva comunitat pel bé de Lars, no adonant-se que ella canviarà les seves vides.

Es farà un debat posterior a càrrec de Mercè Ferriz i Francesc Vieta.

Caldrà fer un donatiu de 3€ per persona.

Sorteig d'una rèplica del Sexot. Els números es vendran el mateix dia durant les activitats.

Sorteig d’una panera: Amb aportacions de les entitats i particulars que vulguin col·laborar. Els números del sorteig es vendran el mateix diumenge en les diferents activitats i també a les oficines de l’Ajuntament del 13 al 17 de desembre. El sorteig es farà a continuació del cine fòrum, i el número premiat, si no surt a l’hora del sorteig s’anunciarà pel grup de difusió INFO Sant Cugat i per les xarxes socials. Podeu col·laborar portant els vostres obsequis a l’Ajuntament abans del dia 16 de desembre.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 17:11