Busquem joves artistes per pintar un mural

Dimarts, 3 de juliol de 2018 a les 00:00

Des de la Regidoria de Joventut volem impulsar la creació d’un mural representatiu del municipi a la futura parcel·la d’autocaravanes, a tocar de la carretera BV-2429. El procés de creació del mural tindrà diverses fases; la primera serà una trobada amb tothom qui estigui interessat a participar, per explicar més detalladament el projecte i començar a pensar com podria ser el mural. Aquesta primera trobada serà el dijous 12 de juliol a les 18.30h a la Sala Polivalent del Centre Cívic

A partir d’aquí encetarem un procés creatiu en el qual el pintor i il·lustrador penedesenc Lluís Masachs serà l’encarregat de formalitzar la proposta definitiva que plasmarem al mural. Aquest mural que pretén presentar el municipi als visitants de la nova àrea d’autocaravanes (que es construirà en els propers mesos) i donar a conèixer els trets característics i emblemàtics del nostre municipi.

I un cop tinguem el dibuix fet entre els i les joves i el Lluís Masachs, només faltarà agafar pintures, pinzells, esprais i tot el que faci falta per poder fer el mural!

Si sou joves de Sant Cugat Sesgarrigues i us agradaria participar, no us ho perdeu!! Veniu el 12 de juliol i us expliquem amb més detall la proposta!!

Darrera actualització: 07.03.2020 | 13:57