Edició d'un nou plànol turístic i de serveis del municipi

Dimarts, 13 de febrer de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament ha creat, amb el suport de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, una nova versió del plànol del municipi en el qual s’hi inclou de manera molt visual diferents informacions d’interès turística i de serveis

Al plànol s’hi inclou una presentació del municipi, dels espais i del seu entorn, telèfon d’interès, les fires i festes de Sant Cugat Sesgarrigues. També s’hi pot trobar el llistat d’entitats i associacions del municipi amb l’any de fundació, una relació dels equipaments i serveis municipals, plànol dels polígons, punts d’interès, exposicions, passejades, els comerços, on menjar i on dormir.

El nou plànol fa una aposta per les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i incorpora un codi QR a través del qual s’accedeix al llistat actualitzat d’empreses que hi ha al Polígon Industrial La Masia. El plànol també utilitza pictogrames per a senyalitzar punts d’interès del municipi com els punts d’informació turística, les fonts públiques, entre d’altres.

El disseny d’aquest plànol turístic i de serveis l’ha fet el Raül González de l’estudi Rufus, i les fotos que apareixen al plànol han estat cedides per: Maria Rosa Farré Galimany, Agustí Iglesias, Cristina Galofré i Núria Guinovart.

Podeu trobar el plànol a l’Agrobotiga, a l’establiment Rosita Turisme, a l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues i us el podeu descarregar en format digital a la web de turisme de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues (http://www.turismesantcugat.com/).

Darrera actualització: 07.03.2020 | 14:00