Pedala Contra el Canvi Climàtic

Dijous, 20 de setembre de 2018 a les 00:00

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, el dissabte 22 de setembre es celebrarà una nova edició de PEDALADA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

Aquesta pedalada serveix per fomentar la bicicleta com a mitjà de transport sostenible i saludable i per reflexionar sobre l'ús excessiu que es fa del cotxe i la moto.

A Catalunya, el transport és responsable de gairebé la meitat de les emissions de CO2 a l’atmosfera, causant el canvi climàtic. Part d'aquestes emissions són responsabilitat de cadascú de nosaltres i de la nostra decisió diària de un mitjà de transport o un altre a l’hora de desplaçar-nos. Triar la bicicleta per fer trajectes curts o combinats amb el transport públic contribuirà a reduir el CO2.

La PEDALA és una iniciativa promoguda per la Generalitat de Catalunya i coordinada per l’associació Bicicleta Club de Catalunya (BACC) des de l’any 2007, i engloba les pedalades que se celebren arreu de Catalunya amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura (SMSS). Des del 2007 se celebra a Sant Cugat Sesgarrigues emmarcada en els actes de l’Eco Sant Cugat.

Enguany obrirà els actes previs de l’Eco Sant Cugat i se celebrarà el dissabte 22 de setembre a partir de les 18.00h, amb sortida des de la Plaça del Sindicat de Sant Cugat Sesgarrigues.

Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net’, la iniciativa pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat d’optar per desplaçar-se a peu, en transport públic o utilitzant mitjans més sostenibles com és el cas de la bicicleta.

Serà un passeig amb bicicleta pels entorns del municipi, una pedalada lúdica i festiva, apta per a tots els públics. Disposarem d’un cotxe- escombra, hi haurà obsequis pels participants i pica-pica al finalitzar l’acte.

Col·labora amb aquest acte Ametller Origen #practicasalut

Darrera actualització: 07.03.2020 | 12:53