Concurs de relats curts

Divendres, 24 de març de 2023 a les 00:00

En el marc de la Diada de Sant Jordi, celebrarem la 3a edició del Concurs de relats curts.

Prepareu els vostre relats i entregueu-los a l’ajuntament o al mail rodriguezay@santcugatsesgarrigues.cat com a molt tard el dia 23 d’abril.

En aquesta edició hi haurà diferents categories:

- Categoria adults: A partir de 30 anys residents a la Comarca de l’Alt Penedès.

- Categoria jove: Entre 16 i 29 anys residents al municipi de Sant Cugat Sesgarrigues, o que tinguin alguna vinculació amb el municipi (membres d’entitats, familiars residents al municipi...).

- Categoria infantil: Menors de 16 anys residents al municipi de Sant Cugat Sesgarrigues, o que tinguin alguna vinculació amb el municipi (membres d’entitats, familiars residents al municipi...) 

Els premis seran els següents:

- 1er Premi categoria adults: 100 euros en xec regal per l’adquisició de llibres a la llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès, i formar part del jurat del concurs de relats curts de l’edició següent.

- 2n Premi categoria adults: 75 euros en xec regal per l’adquisició de llibres a la llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès.

- Premi jove: 50 euros en xec regal per l’adquisició de llibres a la llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès.

- Premi infantil: 50 euros en xec regal per l’adquisició de llibres a la llibreria l’Odissea de Vilafranca del Penedès.

El veredicte del jurat es farà públic el dimarts 2 de maig, en l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc a les 18h a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

 

Podeu consultar les bases del concurs a l'arxiu adjunt.

Darrera actualització: 24.03.2023 | 11:15