Comunicat de suspensió de la Festa Major 2020

Dimecres, 22 de juliol de 2020 a les 00:00

Benvolgudes i benvolguts,

Amb la Festa Major a tocar i per motius estrictament de seguretat sanitària i per la realitat del moment que estem vivint, us haig de comunicar LA SUSPENSIÓ DE LA FESTA MAJOR 2020.

Tot i les grans mesures que hi havia establertes a l’hora del desenvolupament de cada acte, però veient la tendència i evolució que darrerament protagonitza el virus de la Covid19, conjuntament amb Comissió de Festes, s’ha pres aquesta gens agradable decisió amb un exercici de responsabilitat i solidaritat.

La nostra Festa Major és un senyal d’identitat amb un gran moviment social i un element important del patrimoni del nostre poble,  en la que durant els seus dies de celebració serveix encara més d’eix per relacionar-nos amb la resta de veïnes i veïns.

La pitjor part però se l’emporta el sector cultural que arrossega  una desastrosa temporada des de l’inici de la pandèmia, però que amb les ganes de poder-la gaudir l’emplaçarem per mes endavant quan la situació hagi millorat.

Així doncs amb moltes ganes de poder fer una gran Festa Major en la propera edició, i d’altres festes del nostre municipi amb tota seguretat, us demano la màxima comprensió i prudència davant d’aquesta crisis que malauradament ens toca viure.

Dimecres 22 de Juliol de 2020

Sant  Cugat Sesgarrigues

 

JORDI FERRER VERGE

Alcalde i Regidor de Cultura i Festes.

Darrera actualització: 03.08.2020 | 11:03