Comunicat Festa Major 2020

Divendres, 12 de juny de 2020 a les 00:05

La nostra Festa Major sempre ha estat molt esperada per poder gaudir i compartir uns dies de festa i de trobada entre tots els veïns i veïnes. Aquest estiu, aquest lligam entre veïns i veïnes serà difícil que es pugui establir de la forma habitual i per molts esforços que hi vulguem esmerçar, la nostra festa major no serà el mateix sense aquesta interrelació.

Degut a la impossibilitat per normativa i seguretat de dur a terme la majoria dels actes més representatius, des de la Comissió de Festes i conjuntament amb la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament, hem decidit ajornar la programació habitual i la feina preparatòria que ja havíem fet, fins que la situació permeti dur-la a terme, ja amb previsió de cara a l’any vinent.

Malgrat tot, enguany no tirem la tovallola i ens neguem a donar per perduda la celebració d’aquestes tradicions.

Us avancem que estem preparant tot un seguit d’actes alternatius i adaptats a la situació actual, que facin possible celebrar igualment la Festa Major d’enguany, encara que sigui en un format diferent, tenint en compte en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries per garantir la seguretat.

Aquest any apostem per fer una festa de proximitat, una festa local, que visquem des del nostre municipi i sense desplaçaments entre localitats, i amb la garantia de totes les mesures de seguretat vigents en aquests moments.

Així que, durant els dies 23, 24, 25 i 26 de juliol podrem gaudir de diversos actes i activitats per celebrar la nostra Festa Major.

Comissió de Festes i Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues.

Darrera actualització: 26.06.2020 | 08:41