Concurs de balcons disfressats

Dimecres, 9 de febrer de 2022 a les 00:00

Per celebrar la festa del Carnestoltes, per primer cop es farà el Concurs de balcons disfressats, on us convidem a guarnir els vostres balcons, finestres, façanes i aparadors.

El concurs es farà des del dia 19 de febrer i finalitzarà el dia 6 de març de 2022, i pot participar-hi qualsevol persona major d’edat resident al municipi.

Un jurat, passarà pels carrers a valorar les guarnicions, i s’atorgaran 3 premis, que es faran públics el dia 7 de març a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.

El premi consistirà en 75€ per cada categoria, que s’entregaran en 3 vals de 25€, a bescanviar en els comerços del municipi següents: Perruqueria Rohe, Fleca Fontanals, Farmàcia Juvés, el Rebost de la Maria, l’Agrobotiga, el Cafè. Cada un dels vals s’haurà de bescanviar íntegrament en un mateix comerç.

Els premis seran per:

  • Premi al més original i creatiu
  • Premi al més laboriós
  • Premi al més casolà

Podeu fer la vostra inscripció al mail scs.dinamitzacio@santcugatsesgarrigues.cat, per WhatsApp al 628 379 943, o al telèfon 938 970 103, abans del dia 16 de febrer, caldrà indicar, nom i cognoms, telèfon de contacte, adreça del domicili o comerç, i un nom del balcó disfressat inspirat en la temàtica de la disfressa.

Podeu consultar les bases del concurs en l'arxiu adjunt.

Darrera actualització: 14.02.2022 | 13:00