Consultes populars

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 00:00

El proper 5 de febrer es duran a terme 2 consultes populars a Sant Cugat Sesgarrigues sobre el model de recollida de residus i sobre la pista projectada a la plaça Joan Sangenís.

Es preveuen dues modalitats de votació: la presencial i l'anticipada.
La votació anticipada es realitzarà per dipòsit a l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues, del  dilluns 30 de gener de 2023 al divendres 3 de febrer de 2023, ambdós inclosos, en horari d’atenció ciutadana de l’Ajuntament (de dilluns a divendres, de 9 a 14:00 hores, i dijous de 16:00 a 19:00 hores).
El dia de votació presencial serà el diumenge 5 de febrer de 2023 en horari de 9h a 20h al Centre Cívic.
El sentit del vot en relació a la pregunta es realitzarà marcant una creu únicament en una de les propostes alternatives que figuren a la pregunta. Si no es marca cap de les opcions, el vot es considerarà vot en blanc. Es considerarà vot nul si es marquen les tres opcions o dues opcions, o si la butlleta no és l'oficial, no està sencera, s'hi han ratllat les opcions, o conté qualsevol classe d'escrits, dibuixos o símbols de qualsevol tipus.

Consulta no referendària sobre el projecte de Condicionament i Urbanització de la Plaça Joan Sangenís de Sant Cugat Sesgarrigues.
L'objecte de la consulta és conèixer l'opinió dels veïns i veïnes de Sant Cugat Sesgarrigues sobre el projecte de Condicionament i Urbanització de la Plaça Joan Sangenís de Sant Cugat Sesgarrigues.
Qui pot participar: persones empadronades a Sant Cugat Sesgarrigues, majors de 16 anys que constin en el padró des de 29 de gener de 2022. Són les persones que sis mesos abans de la data en la qual es va promoure la consulta popular no referendària (29 de juliol de 2022) estaven empadronades al Municipi.
PREGUNTA: Donat el projecte de creació d’una nova pista a la Plaça Joan Sangenís presentat per l’equip de govern, què prefereixes:
POSSIBLES RESPOSTES:
a. Deixar la Plaça com està.
b. Remodelar la plaça perquè faci la funció de pulmó verd del poble sense afegir una altra pista de ciment.
c. Remodelar la plaça afegint una tercera pista de ciment segons el projecte presentat.

Consulta no referendària sobre el nou model de recollida selectiva de residus a Sant Cugat Sesgarrigues.
L'objecte de la consulta és conèixer l'opinió dels veïns i veïnes de Sant Cugat Sesgarrigues sobre el nou model de recollida selectiva de residus a Sant Cugat Sesgarrigues.
Qui hi pot participar: persones empadronades a Sant Cugat Sesgarrigues majors de 16 anys que constin en el padró amb una antiguitat mínima al 22 de maig de 2022. Són les persones que sis mesos abans de la data en la qual es va promoure la consulta popular no referendària (22 de novembre de 2022) estaven empadronades al Municipi.
PREGUNTA: Donada la futura implementació del nou model de recollida selectiva de residus a Sant Cugat, quin model prefereixes: 
POSSIBLES RESPOSTES:
a)El model porta a porta
b) El model de contenidors intel·ligents

En els arxius adjunts podeu consultar els Decrets d'Alcldia de convocatòria de els consultes, els Anuncis publicats al DOGC, i el document per poder emetre el vot anticipat.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 10:21