Curs de pre-monitors/es de lleure infantil i juvenil a Sant Cugat Sesgarrigues

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 00:00

Aquesta Setmana Santa farem al nostre municipi un curs de premonitors/es dirigit a persones joves de 15 a 17 anys. 

Es tracta d’un curs introductori al món de l'educació en el temps de lleure i el seu vincle amb el joc, i alhora és un incentiu per què quan les persones participants tinguin els 18 anys, puguin formar-se com a monitors/es de lleure i desenvolupar aquesta tasca de forma professional.

L'objectiu general del curs consisteix en adquirir una visió àmplia del món del lleure, tot practicant diverses tècniques educatives com jocs i tallers, i ser conscient que la dinamització a partir d'activitats de lleure només és possible si els i les monitores s'impliquen en l'organització i la gestió de les activitats.

El Curs es realitzarà els dies 3, 4, 5 i 6 d’abril (de dilluns a dijous), en horari de 9h a 14h. En total, son 20 hores de durada i es farà al Centre Cívic.

Les inscripcions s’obriran el dilluns 27 de febrer (i fins que s'omplin les places disponibles). Com que les places son limitades, aconsellem a tothom que hi vulgui participar que ho faci el més aviat possible! Podeu inscriure-us a la pàgina web dinamo.cat o a l’enllaç clicant aquí 

Qui realitzi satisfactòriament el curs rebrà l’acreditació del “Diploma de Premonitors/es de Lleure”.

 

Darrera actualització: 24.02.2023 | 10:52